[Budynek B] Problem z kredytem - bud. B
Re: Problem z kredytem - bud. B
Potwierdzam w BPS tylko negocjacje na początku później już jest po sprawie
najlepiej tak jak już wcześniej było pisane mieć jakieś warunki z innego banku, bardzo pomagają w negocjacjach
najlepiej tak jak już wcześniej było pisane mieć jakieś warunki z innego banku, bardzo pomagają w negocjacjach
W PKO SA nie dostałem kredytu. Teraz czekam na BP. Doczepili się do tego nowego wpisu i na razie czekam ;(
SA i bez tego wpisu nie dawało.
Wysłane z mojego LG-H635 przy użyciu Tapatalka
Re: Grunty pod budynkiem B
W SA początkiem StyczniaSnoffy pisze:W którym dostałeś odmowę i kiedy?Facio pisze:Czy ktoś z Was dostał już kredyt w banku ? Jeśli tak to w jakim bo ja już w drugim czekam na decyzję ze względu na te wpisy :/
S.A od początku nie dawało ze względu na nieuregulowaną sytuację prawną gruntu - tu nie ma zaskoczenia. W tym momencie daje tylko BP, BPS i BGŻ.
Co masz na myśli mówiąc że doczepili się wpisu? Powiedzieli Ci to wprost?
Co masz na myśli mówiąc że doczepili się wpisu? Powiedzieli Ci to wprost?
Cześć. Dostał ktoś z was w ostatnim czasie (luty) pozytywną decyzję i na jakich warunkach? Pochwalcie się. Ja właśnie czekam na decyzje z BGŻ.
u mnie obecnie lipa w BGŻ decyzja utknęła na ostatnim etapie sprawdzania inwestycji (czekają na wyjaśnienie sprawy z wpisem)
warunki prowizja 0,5 marża 1,8
w BPS składam wniosek jutro
warunki prowizja 0,5 marża 1,8
w BPS składam wniosek jutro
Jeśli kogoś to interesuje to dzisiaj dostałem pozytywną decyzję z BGŻ. Skorzystałem już z BPS ale jakby nie było to dla zainteresowanych BGŻ kredytuje.
Z PBS również wczoraj dostałem telefon o pozytywnej decyzji kredytowej. Czas oczekiwania na decyzje ok. 3 tygodnie.
Witam. W moim przypadku ING odmowil kredytowania za wzgledu na wpis. W BP doczepili sie rowniez wpisu i jestem na etapie wyjasniania. Złożyłem 1,5 tygodnia temu do BPS i czekam na decyzje, mam nadzieje pozytywną