Problemy z budynkiem B
Re: Problemy z budynkiem B
Nie wiem co powiedzieć ! To jakiś koszmar ! Nawet strony www Osiedla Wisłok już nie ma.
Tak rzeczywiscie nie ma strony czyżby dzisiaj sąd ogłosił upadłość Wisłoka??? a według Prezesa miało być w porządku to tylko nasza panika Jutro dzwonie do Sądu pora sie dowiedzieć że wtopiliśmy pieniądze w cudzy interes.
Ja dzis probowałem się dodzwonic do prezesa dalej bez skutku.
Nawet umowy nie moge rozwiązac, nie wspominajac juz o zwrocie wpłaconych pieniedzy.
Jeśli tylko uda się wam uzyskac jakies informacje to piszcie od razu.
Nawet umowy nie moge rozwiązac, nie wspominajac juz o zwrocie wpłaconych pieniedzy.
Jeśli tylko uda się wam uzyskac jakies informacje to piszcie od razu.
Z Prezesem nie można się skontaktować już od dłuższego czasu a wiadomości ZERO w sądzie można przeglądać akta sprawy jeśli sędzia się zgodzi a powinien bo mamy w tym interes prawny...ale co to da.W Monitorze Polskim nie ma na dzień dzisiejszy postanowienia o upadłości ale musiało sie coś wydarzyć skoro oficjalna strona Wisłok Inwestycje nie funkcjonuje
-
- Budynek: B
Strony może nie być, bo jak ktoś nie jest zorientowany w temacie to chce uzyskać informacje o mieszkaniach. Tak czy siak, skoro strony nie ma to znaczy, że jest już po wszystkim. Jeśli byłaby nawet najmniejsza szansa, to po co stronę ściągać?
Pieniędzy dalej brak...
Pieniędzy dalej brak...
W Sądzie nie ma postanowienia o upadłości ani terminu posiedzenia w sprawie Wisłok Osiedle.
Nie umiem powiedzieć czy to dla nas dobrze czy źle zresztą jak majątek jest zabezpieczony przez nadzorcę sądowego to pewnie nie zgodził się na dalsze wypłaty przecież w pierwszej kolejności zabezpiecza się kasę dla innych grup wierzycieli my jesteśmy chyba gdzieś na 4 miejscu.
A brak strony ?? po co komu ona i tak nic sie tam nie można dowiedzieć ?a Wisłok istnieje tylko z nazwy no oczywiście ma na sumieniu jeszcze masę zobowiązań.
Nie umiem powiedzieć czy to dla nas dobrze czy źle zresztą jak majątek jest zabezpieczony przez nadzorcę sądowego to pewnie nie zgodził się na dalsze wypłaty przecież w pierwszej kolejności zabezpiecza się kasę dla innych grup wierzycieli my jesteśmy chyba gdzieś na 4 miejscu.
A brak strony ?? po co komu ona i tak nic sie tam nie można dowiedzieć ?a Wisłok istnieje tylko z nazwy no oczywiście ma na sumieniu jeszcze masę zobowiązań.
Podobno w czwartek było spotkanie z Prezesem oczywiście zainicjowane przez osoby które zaiwestowały w lokale w budynku Bnikt nas oczywiście o tym nie zechciał powiadomić.
Czy ktoś kto na nim był jest w stanie napisać jakie zapewnienia zapadły tym razem ze strony Prezesa?
Dziś poinformowano mnie że ma być nowy Prezes i Wisłok ma przedstawić nowe zabezpieczenia dla banku na tyle mocne że myśli się lada moment o wznowienia budowy.
Czy ktoś ma w tym temacie jakąś wiedzę i jest w stanie to potwierdzić ??czy to kolejny wybieg by uspokoić atmosferę?
Czy ktoś kto na nim był jest w stanie napisać jakie zapewnienia zapadły tym razem ze strony Prezesa?
Dziś poinformowano mnie że ma być nowy Prezes i Wisłok ma przedstawić nowe zabezpieczenia dla banku na tyle mocne że myśli się lada moment o wznowienia budowy.
Czy ktoś ma w tym temacie jakąś wiedzę i jest w stanie to potwierdzić ??czy to kolejny wybieg by uspokoić atmosferę?
Strona Wisłoka znów działa http://www.wislok-inwestycje.pl/
Jeśli ma ktoś jeszcze jakieś info odnośnie tego spotkania które się wydarzyło to proszę piszcie na forum lub priv.
Jestem zainteresowany co się dzieje
Jeśli ma ktoś jeszcze jakieś info odnośnie tego spotkania które się wydarzyło to proszę piszcie na forum lub priv.
Jestem zainteresowany co się dzieje
Z tego że strona działa nie ma się co cieszyć pierwszy telefon na stronie milczy jak zaklęty drugi to telefon pani Eweliny która już tam jakiś czas nie pracuje i też nikt nie odbiera.
Telefon Prezesa też milczy więc jedynym telefonem aktywnym na dzień dzisiejszy jest telefon administratora budynku A który może się przydać mieszkańcom budynku A ,a ewentualni właściciele mieszkań budynku B pozostają pozostawieni sami sobie......i prawdę mówiąc dziwi mnie to że tak mało ludzi chce się włączyć do rozmów na forum .....czyli pełne zadowolenie nie ma co zmieniać jest ok.
A że strona zniknęła bo po prostu ktoś nie zapłacił rachunku ot i gorzka prawda:)
Telefon Prezesa też milczy więc jedynym telefonem aktywnym na dzień dzisiejszy jest telefon administratora budynku A który może się przydać mieszkańcom budynku A ,a ewentualni właściciele mieszkań budynku B pozostają pozostawieni sami sobie......i prawdę mówiąc dziwi mnie to że tak mało ludzi chce się włączyć do rozmów na forum .....czyli pełne zadowolenie nie ma co zmieniać jest ok.
A że strona zniknęła bo po prostu ktoś nie zapłacił rachunku ot i gorzka prawda:)
Czy rzeczywiście miało miejsce wydarzenie p.n. (pod nazwą) spotkanie z Prezesem ? Może to tylko wrogie działanie jakiegoś "kreta" ? Kiedy dowiemy się czegoś konkretnego (póki co pytanie retoryczne !) ?